Novost

Regionalne muzičke zvijezde na „Tuborg Garden Festu“

Parni Valjak, Beogradski sindikat i Grše zatrešće grad na Sani ovog ljeta. Jeste li spremni za najjači „Tuborg Garden Fest“ do sada?

U srcu grada, gdje se muzika spaja s dušom, gdje ritam oblikuje emocije i gdje se rađa čarolija stiže četvrti po redu „Tuborg Garden Fest“. Ljetna bašta Prijedor, 5. i 6.jula postaje epicentar urbanog ritma i odlične energije.

Ovogodišnji festival donosi program, koji će oduševiti sve ljubitelje kvalitetnog zvuka. Festival će otvoriti bend „Plan B“, a potom će nastupiti Nenad Marić, široj javnosti poznatiji pod imenom Kralj Čačka, akademski slikar, pjesnik i kantautor. Iste noći po prvi put u Prijedoru publici će se predstaviti Detour sa svojim najvećim hitovima, uključujući uvijek aktuelnu i protestnu pjesmu „Biram“, a atmosferu do usijanja će dovesti Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda "Hladno pivo". Isto veče nastupiće legendarni Parni Valjak, koji prvi put stiže u Prijedor. Sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, koji obećava da će donijeti svježu energiju i dinamiku njihovim legendarnim hitovima, Parni Valjak napraviće atmosferu za pamćenje.

U subotu 6.jula, drugog dana festivala, sviraće grupa “Sinhro” iz Novog Grada, koji je fantastičnu svirku imao i na prošlogodišnjem festivalu, a potom u Ljetnu baštu stiže dinamični hip-hop duo iz Crne Gore „Who See“ , te hrvatski reper Grše, jedno od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije, poznat po svojim brzim rimama, zaraznim beatovima i beskompromisnom stavu. Za ljubitelje metal/pank zvuka nastupiće beogradski Mortal Kombat. Veliki nastup kultnog hip hop sastava Beogradskog sindikata, koji je poznat po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima, koji se opisuju kao legendarni, obilježiće ovaj regionalni muzički događaj.

Označite 5. i 6. jul u kalendaru i pripremite se za nezaboravno „Tuborg Garden Fest“ iskustvo. Dvodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 30 KM dostupne su putem servisa Gigstix.ba, kao i na prodajnim mjestima Gigstixa.

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, ali na Facebook i Instagram stranicama festivala.